Дори и да не сме следили по телевизията Спасители на плажа

...
Дори и да не сме следили по телевизията Спасители на плажа
Коментари Харесай

Колко секси е Дона Дерико от Спасители на плажа на 54

Дори и да не сме следили по телевизията  " Спасители на плажа " през 90-те години, сигурно споменаването на едно-две имена на актьорите от сериала е задоволително, с цел да насочим мислите си в вярната посока. А измежду тях, наред с Памела Андерсън и Дейвид Хаселхоф, несъмнено се подрежда и Дона Дерико.
 Памела Андерсън, банският от
Носталгията на Памела по " Спасители на плажа "

Добрите, остарели времена

Днес русокоската, която помним по-скоро като спасителката Дона Марко, е брюнетка и наподобява толкоз зашеметяващо, колкото и през 1996 година И продължава да разгорещява пристрастеностите по съвсем същия метод.

54-годишната актриса разгласява фотография в Instagram, на която я виждаме да театралничи в изрязан златист бански от две елементи. " Горещата вълна в Ел Ей продължава. 102°! (38°C) ", написа тя в средата на предходната седмица.

Въпреки че се любува на слънчевото време в Лос Анджелис, Дона е загрижена за хората, които се борят с урагана Иън, който удари Флорида в сряда, 28 септември. " Моля се за всички наранени от урагана ", добави тя.

За Дона Дерико стартира да се приказва повече това лято, откакто театралничи в бански костюм с лика на американското знаме в Деня на независимостта на Съединени американски щати. Вълна от рецензии заля обществените мрежи след видеото ѝ на 4 юли.

Много дами показаха своето отвращение от обявата ѝ, тъй като я считат за " прекомерно остаряла, с цел да носи подобен бански " или тъй като обезверено желае да притегли внимание. 

" Нека ви кажа нещо, което може да ви изненада. Всъщност, мога да нося и да върша безусловно каквото си желая ", отговори им тя две седмици по-късно.
 Ясмин Блийт,
Ясмин Блийт от " Спасители на плажа " е неузнаваема

20+ години по-късно

Но с изключение на негативи, някогашната спасителка на плажа получи и редица похвали. Феновете я опазиха, като оставяха мнения в духа на " в случай че изглеждах толкоз добре, щях да обявявам фотоси по бански всеки ден ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР